Neeeeewww

Ny header, blev sjukt trött på min gamla header så gjorde en snabb simpel ny att ha så länge :)

Beyonce - I miss you

I thought that things like this get better with time
But I still need you, why is that?
You're the only image in my mind
So I still see you...around

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
Said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

Words don't ever seem to come up right
But I still mean them, why is that?
It hurts my pride to tell you how I feel
But I still need to, why is that?

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
I said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

It don't matter who you are
It's so super, I feel it
But it's everything no matter who you love
It is so super, I feel it
But it's everything

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
I said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

It don't matter who you are
It's so super, I feel it
But it's everything no matter who you love
It is so super, I feel it
But it's everything

Saknar dig nåt enormt <3

When the world falls apart

Jag fattar inte hur jag kunde göra såhär mot dig, jag vet inte hur jag tänkte eller varför men jag ångrar det nåt enormt och skulle göra vad som helst för att göra de ogjort. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för det här. Jag sabbar alltid mitt liv när de väl är som bäst.
Man lär sig av sina misstag, och de jag har lärt mig är att jag absolut inte är värd dig och din kärlek, du är alldeles för snäll, godhjärtad och underbar för en idiot som mig.
Jag har även lärt mig eller man kanske ska säga insett att jag älskar dig mer än mitt eget liv och jag skulle göra vad som helst för dig. När jag är som mest begravd på botten räcker det med ett ynka samtal eller sms från dig så är jag uppe bland molnen igen. Bara du lyckas alltid få mig att le, så fort du svänger in på vår uppfartsväg blir jag så otroligt lycklig över att du, bara du som är min älskade pojkvän äntligen är här.
Din kärlek gör så jag orkar kämpa mig igenom veckorna. Men ibland känns det som att jag kväver dig, du skippar så mycket grejer bara för att åka flera mil till mig. Och jag vet inte hur jag ska kunna gottgöra de.
Jag älskar dig så mycket Johan, jag vill leva resten av mitt liv med dig men jag kan inte 100% ärligt säga att de kommer bli så. Jag är rädd för framtiden men ändo ser jag framemot den, jag är så rädd för att du kommer ha tröttnat på mig om några år men jag vill ändo att de här året ska gå fort så framtiden kommer fortare. Förlovning, flytta ihop, skaffa barn, gifta sig... ja alla dom här upplevelserna vill jag uppleva med dig, jag skiter i att alla säger att jag är för ung för att börja tänka på sånt. Även fast vi bara vart tillsammans i en månad och 10 dar, skulle jag kunna åka imorgon och köpa förlovningsringar. Den här månaden har snarare känts som tre.
Att jag kunnat få en kille som dig är totalt obegripligt men nåt jag är otroligt tacksam över.

Varje ynka liten menning kommer direkt från mitt hjärta. Och jag säger de här direkt från mitt hjärta:
Jag älskar dig!



Världens finaste bästa pojkvän på bild!

Ovisad bild

Vad tycks?

what's up?

Idag ska man röra sig ut mot stavsnäs, Värmdö tsm med Johanna för att träffa en polare för första gången :) ska bli kul ^^

Rekord!

Besöksrekord igår!

Provridning

Film från gårdagens provridning av Ratero! :) Valack f.2006 e:Rathenow ue:For Pleasure
Kan bara säga att hästen var underbar, så jäkla fin! Klickade direkt!
Kommentera vad ni tycker!!

Provridning

Idag har jag varit iväg och provridit 2 hästar som stog på fågelängen härute på ekerö/färingsö.
Den första jag provred var:
Carmen
sto f.2006
e:Millenium
Dansk import

Mitt första intryck när jag såg henne var typ "vanlig o lite småtråkig häst" Ingen wow-faktor och inget som fick en att kolla en extra gång. Såg liksom trevlig ut helt enkelt men inget mer. När man kom fram stog hon där med öronen halvspetsade men inte jätteintresserad. När jag såg den röra sig lite i skritt o trav tänkte jag "de här är ingen häst för mig, men jag provar väl den ändå, den kanske är superfin att rida".
När jag väl hoppa upp och börja skritta lite smått kändes de någorlunda okej men den känslan försvamm fort när jag korta tyglarna och försökte arbeta henne lite. Hon var seg som kola i munnen och hängig i handen fast sen ena stunden gick hon med huvudet i vädret.
I traven var hon väldigt springig och hade huvudet i vädret, samma känsla som i skritten när man väl fick ner henne på tygeln.
När jag väl fatta galopp var hon rent uttalat förjävlig, första ville hon inte ta galoppskänkeln sen fick man knappt fram henne och nästa sekund studsa hon fram. Efter jag fått ett spö så gasade hon runt i galoppen även fast jag inte ens hade använt det.
Att hoppa kändes hon väldigt stressad men hon hade ändå en rätt okej taktik och hoppade i en rätt okej båge.

I det stora hela inget häst för mig, hon skulle behöva så mkt jobb för att bli bra och trygg i sig själv. Så klart skulle jag klara av de men jag vill hellre ha en häst att utvecklas med inom tävlingsdelen en att skaffa en till "jobb-häst". Det räcker med den jag haft :) Om jag hade haft tiden/pengarna skulle jag velat köpa den och rida till den för att sedan sälja den vidare och sedan ha en till häst som jag kan vara ute och tävla med och skaffa mig erfarenhet på den biten o utvecklas som ryttare :) Men man har ju inte all tid i världen och ingen mångmiljonär heller för den delen så :/
Lite filmer från provridningen: (moviemaker bråkade så har inte redigerat därför ni får flera filmer samt väldigt dålig kvalite pga dammigt ridhus)
Lite trav


Nästa häst:
Zacke
val. f.2000
Dansk import
Tävlat upp till LA:4 & 1,00m hopp samt startat i jakt.

Zacke var den av dom jag fastna mest för när jag läste annonserna på honom och Carmen. Han verkade väldigt trevlig och okomplicerad. De var oxå det intrycket jag fick när jag såg honom, trevlig häst med öronen framåt, lite sommarfet men inte så farligt ändå :) Tittade lite först på när ägaren red och de såg riktigt trevligt ut. När jag sen hoppa upp fick jag en bra känsla på en gång. Han var pigg och gick på men inte så han rusa på. När jag gjorde rätt så gjorde han rätt. Skritten kändes super, traven satt jättebra och galoppen var skithärlig helt enkelt.
Han var helt enkelt väldigt rolig att rida, alla skolorna satt och man kunde liksom leka runt i skänkelvikning. Utan att behöva banka honom åt sidan. Riktigt välriden!
Dom har ju gjort det mesta med honom, tränad upp till Msv i dressyren, hoppningen har han tränats på 1,20, han har gått jakt o tränats lite fälttävlan, dom har badat med honom, på vintern brukar dom tolka efter honom. Liksom ägarn har suttit i en pulka bakom och haft tömmarna i handen och de har inte vart några som helst problem.
En helt genomsnäll häst helt enkelt :)

Imorn har jag utsläppet i stallet och sen efter de ska vi iväg och provrida 3 hästar till härute på Mälaröarna :)
Puss o Kram Sofie

.

1 månad med min kille idag <3

Dagen

Idag försov ja mig så var tvungen att springa till bussen imorse, inget jag föredrar att göra direkt på morgonen! *pust* Åkte sen in till gullmars där Lovisa "chefen" hämta upp mig och skjutsade mig och pontus till där vi skulle jobba. Jobbade i årstadal idag, riktigt lättstädat och superlätt schema. Började dagen med att chilla i städrummet typ 1½ h sen jobba vi mellan 8.30-9.45 och då drog vi till liljeholmen och käka lunch på donken, sen gick vi in i gallerian. Pontus handla en fin ring i födelsedagspresent till sin tjej och jag handla ett kit med shower gel i olika "smaker/dofter/lukter" vad äre för uttryck man använder vid shower gel?! Köpte de iaf inne på The body shop, present till mamma som fyller år imorn. Började sen jobba igen vid 12 o var klara sen vid 13.
Nu har jag precis kommit hem efter att jag och micke varit o badat vid en brygga här i närheten.
bjuder på en gammal bild/ Puss o Kram Sofie

Svar på tal

Anonym om 3 veckor <3:
Stackars dig, vilken idiot du är tillsammans med!

-svar: Det tycker jag inte, isåfall får du ge mig en anledning varför han är de? Sen är det ju inte direkt så moget att kommentera anonymt, rätt onödigt jag kan ju lätt få reda på vem du är via din ip-adress ändå ;)


RSS 2.0