Dag 01 Om mig

Ja vad kan man skriva om mig.
Mitt hela namn är Sofie Johanna Elisabeth von Baillou. Född 10 juni 1994 så för tillfället är jag då 16 :)
Mitt horoskop är tvilling.
Jag är uppväxt på Söderbacksvägen på Munsö men när jag var ungefär 1 så flytta vi hit till Stenudden, Munsö där vi bor än idag. För tillfället bor jag bara hemma under helgerna/loven och under vardagarna bor jag hos min mormor på Ekerö. Det gör jag eftersom jag inte är så sams med mina föräldrar och trivs inte riktigt hemma. Och sen är det ju oxå för att få det närmare till skolan och alla kompisar.
Hur folk uppfattar mig eller rättare sagt hur jag tror dom uppfattar mig är att jag är en glad, sprallig, lite små galen men snäll tjej. Av vissa uppfattas jag även som tyst o blyg.
Jag vet inte riktigt hur jag själv uppfattar mig, jag är ju jag och det är svårt att sätta ord på vad som är just jag.
Ända sedan jag var liten har jag alltid varit lite mobbad och utanför. I min första skola var jag väldigt utanför samt behandlad illa av killarna i klassen så i den skolan gick jag bara 6-års till 2:an. I skola 2 var jag väldigt utanför, satt oftast ensam på trappen till skolan hela rasterna. Jag var även mobbad av dom flesta killarna och även en del av tjejerna. I skola 2 gick jag 3:an till halva 5:an. Efter de bytte jag till skola 3 där min dåvarande enda kompis jag hade gick. Där fick jag vara med henne och hennes andra kompis Ida, vi bråkade några gånger men de löste sig alltid. När 5:an sen var slut bytte min kompis skola men då hade jag kvar Ida. Ida & jag höll ihop under 6:an samt att Alwine började vara med oss. Då var jag väl inte så jättemobbad av dom andra utan dom brydde sig inte om mig direkt. Sen under 7:an och halva 8:an var jag lite mer med "innegänget" då och då verkade det som mina andra klasskamrater tyckte de var mer okej att snacka med mig. Men dom innegänget brydde sig aldrig direkt heller om mig så jag drog mer o mer ifrån dom och gick tillbax till Ida och Alwine. När jag gjorde de blev jag samtidigt utfryst av resten av klassen kan man säga. Om inte Ida eller Alwine var där kunde de gå en hel dag utan att en enda i klassen sa ett ord till mig. Under lunchen dom dagarna jag var ensam brukade jag sitta med en "busskompis" (vi åkte alltid samma buss o satt o snacka) som gick en klass över och hennes kompisar eller helt enkelt hos lärarna. I 8:an så var jag mest tyst men sedan i 9:an bestämde jag mig för att skita fullständigt i vad dom andra tyckte o tänkte och körde mitt egna race.
Nu i skolan kör jag bara på och är mig själv, gillar man det inte så skiter jag fullständigt i de.
Jag är jag och ingen annan..



puss Sofie

RSS 2.0