Skaffa stötdämpare!

Sitter för tillfället på en buss utan stötdämpare påväg in till plugget, nåt jag verkligen hatar är när Sara och jag sitter längst bak och folk kommer och sätter sig mitt emellan oss även fast de flera tomma säten, liksom vi sitter ju fan här ihop. Jaja sjukt irriterad på gubben som sitter här bredvid och gjorde de precis-.-' Stallet ikväll sen :)

Liten film :)

Blev så mkt i förra inlägget så lägger in filmen på Boris och jag här istället :)
kommentera gärna :)

Study is awful but riding is fun!

Usch sitter här och försöker plugga engelska får fan knappt in nåt och så är jag hungrig >.< ska nog gå ner o hämta nåt gott sen Zzzzz. Idag har jag varit hos min fysioterapeut som även har en naprapatutbildning och vi har kört ett träningspass där vi jobba mkt med stabiliteten i mina höfter. Körde med en asläbbig vibrationsmaskin som är skitläbbig tycker jag och väldigt ansträngande ;S
jaja imorn ska jag rida min älskade Boris får se hur mkt träningsverk jag har för ifall jag har inte har så mycke blir det nog ett dressyrpass i snön nere på volten i pölen, det gör ju så han lyfter på benen bättre och arbetar sam att det gör att de blir konditionstränande så då blir dubbelt upp med rätt hårt dressyrpass och konditionsträning, jag lovar att jag inte ska köra slut på hnm genom att köra i en timme utan jag rider bort till pölen och det tar ca 20 min och då är han ju uppvärmd när vi kommer dit, sen rider jag kanske aktivt i 20-30 min där, sen travar jag av och jobbar lösgörande på hemvägen. Måste vara rätt snabb när jag kommer till stallet eftersom jag efter jag ridit ska ta hand om Dolores; medicinera, massera, linda om och promenera henne ca 20 min.
Om jag har tur hinner jag med 15.52 till stallet och är då där ca 16.30-40  och då har jag ca 3 h på mig innan jag måste gå till bussen 19.30 annars om jag inte hinner med den så går nästa 16.32 och då är jag framme 17.15 och då har jag bara ca 2 h och en kvart ;S så håll tummarna för att jag hinner med den tidigare och att jag inte missar bussen hemåt sen och såklart att det går bra att rida :)
Lite dåligt med bilder i den här bloggen så här kommer några på mig och Boris :)
ha överseende med att bilderna är ifrån april då Boris inte kunde bära sig ordentligt, pessoat hade jag eftersom jag inte hade hittat alla knappar än på hnm och han blev ibland stark o drog men nu rider jag nästan aldrig på pessoat bara nån gång jag ska ut o galoppera barbacka med några stycken eller så för att kunna få stopp på hnm nu rider jag bara på 2-delat :)

Frågor & svar

Matilda&Vicky om <3:
Mysig film =)


-tack =D

Plugg

Nu sitter jag här i skolan och jobbar har redovisning på arbetet imorn -.-'
efter skolan kl.17.45 ska jag iväg och träna funderar på att hitta på nåt här i stan tills jag ska iväg hinner ju bara hem o vända :S

the bed is calling or was it mum?

Måste gå till sängen nu, morsan skriker o har sig -.-'
jaja ska träna imorn bloggar efter de om jag inte bloggar nåt i skolan :)

update

Dåligt uppdaterat här under helgen brukar tyvärr inte bli så mycke bloggat när jag är hemma under helgerna, har så himla fullt upp när jag är hemma tyvärr. men helgen har iaf spenderats såhär:


Fredags: Globen med skolan, var skitkul verkligen. Provade tjuren och så träffade jag Jossan och Moa efteråt<3 sen så blev jag filmad och då skrek jag rätt ut, jag som satt på kortsidan hördes bort till mitten av långsidan xD var inte hemma förens vid 20.30 ungefär.

Lördags: Först var jag i stallet o mockade och sen fick jag förfrågan om jag hade lust att rida en i stallets häst så då stack vi ut på en tur och galopperade genom snön nere i pölen, pållen jag satt på var skitpigg fast han var äldst i sällskapet x)
Sen så hjälpte jag Nina in med lite hästar och sen fick jag skjuts hem och efter de sen åkte jag in till Globen och träffa där Ina Bergström från bdb och sen träffa jag Lalla och sen på pausen träffade jag även Maggis. Våra shettishingstar var ju med på globen, haha var roligt att se Anton i en typ burka x) Sen var min klasskompis där o jobba samt att hon var tomte på julavslutningen och så var min granne med o grooma åt Tomas Eriksson sen jobbade även mina gamla polare från Ekerö ridskola där :)
Jaa jag känner rätt många som är med x)

Idag sov jag till 12 och sen stack jag till stallet o mocka och snacka med Jenny om kvk, fick rida min baby om jag ville men behövde komma hem i någorlunda tid samt orkade inte stressa så jag skippa de :) sen så promenera jag Dolores och myste med henne^^ provade dom nya grimmorna jag köpte i fredags och dom satt jättebra så en av dom får hon ha nu :)

Zzzz

Nä nu är de snart dags för duschen sen soova. Imorn är de stallet på morgonen sen in till globen igen!^^
Tagga GLOBEN!!

Sound of the day

Haha är ju bara tvungen x) lyssna på den hela kvällen igår

Globen

dåligt bloggat idag men de beror på att jag varit på GLOBEN :D Har varit där hela dan med skolan, har sett förmiddagsshowen som innehöll Öppna dressyrträningen, Vinnarnas vinnare (5- och 6-åringar), Masterclinic med Edward Gal och sen eftermiddagsshowen som innehöll Agria hoppet(tror de hette de), Mästarnas vinnare, Barbacka mästerskapet och Internationell tävling för islandshästar :)
Globen var roligt iaf :D efteråt så provade jag tjuren, haha hade asglidiga brallor så min tid ska vi inte prata om x)
Sen var de lite shopping i Annexet och så mötte jag upp Jossan och Moa<3
Hahaha jag satt hela förmiddan och verkligen ville att dom skulle filma oss (vi satt i våra gröna REAL-tröjor och hade en hel läktare typ så vi syntes rätt bra) men sen gav jag upp och verkligen fokuserade på hästarna och då helt plötsligt så puttar Camilla till mig och pekar på tv:n och just då filmar dom oss och jag syns allra mest så jag typ tjuter rätt ut och börjar asgarva och vinkar sen lite smexigt xD hahahaha sen var Camilla halvt döv efteråt xD
Blev inte så mkt shoppade idag men de här hängde iaf med hem:
  • Blå-rött fleecefodrat ländtäcke, strl Full
  • 4 grimmor i färgerna - Brun/rost, Svart/klarblå, Beige/ljusblå/klarblå, klarblå/ljusblå
  • 3 påsar hästgodis
  • 1 par benreflexer
  • 1 stor flaska pälsglans, Sjöbogårdens (asbra!)
Ska ju till globen imorn med på kvällen och då betalar nog mamma för lite grejer men jag funderar lite på några schabrak eller på ett pannband eller kanske ett träns till ^^
Kör nog samma chinos jag hade idag men annan tröja och så samma jacka :)
säg hej om ni ser mig!

Lääääängtar<3


<3

Ett år med min älskade Josefine Carlsson Appelqvist på lördag<3

Musiktips

Lacuna - Celebrate the summer
Public enemy vs Benny Benassi - Bring tha noise (Pump-kin remix)
Scooter - How much is the fish?


<3

Gammal film jag gjort :)
Nån som vet hur man gör när man inte vill ha med själva videoklippet utan bara ljudet??

Woho

Rekordbesök idag! :D
vad tycker ni om den nya designen? ^^

sköönt

Gud vad skönt det var med ett bad, skönt att få bli lite fräsch!
Nu ska jag komma på vad jag ska ha på mig :S
kommer nog upp en dagens outfit och en dagens facelook sen :)

usch usch usch

fyfan vilket väder det är ute ;S jaja jag ska iaf krypa ner i ett varmt härligt bad nu så mina muskler får slappna av och så man är lite fräsch till muskelscaningen jag ska på ikväll.

Esberitox

Nu ska jag käka Esberitox för att bli av med min förkylning. 3 tabletter 3 gånger om dan.
Esberitox är ett av de populäraste medlen mot förkylning i Sverige. Det är registrerat som naturläkemedel av Läkemedelsverket. Det innebär att Esberitox har godkänts efter att ha undersökts och dokumenterats, så att det har avsedd effekt. Effektivt både för att lindra en redan pågående förkylning och när man känner de första symtomen på en begynnande förkylning. Rekommenderas att påbörja behandlingen snabbt när man känner de första retningarna i halsen eller annan symtom, då når man bäst effekt.

Sound of the day

Dagens låt: Rihanna - S&M
Cover av Robbie Jay, såå sööööt och fantastisk röst ;D

(=

Gud vad glad jag är över att sluppit vara ute i det hemska vädret som varit/är idag. Blåsit storm och snöat, nej tack inget för mig!



Boktips!

Tänkte ge er lite boktips :)

Jag börjar med mina absoluta favoriter :)


Brännmärkt av Catharina Ingelman-Sundberg

Boken utspelar sig på medeltidens europa men är riktigt fängslande och svår att lägga i från sig. asbra bok!

såhär säger Svenska dagbladet om boken:

"Handligen drivs, eller snarare piskas fram över sidorna. De döda punkterna är lätträknade och knappt hinner en livshotande situation reda upp sig förrän nästa väntar runt hörnet"

Den kanske inte verkar så bra men ge den en chans så kmr ni älska den sen!


det finns 2 delar till som heter Förföljd och Befriad


Boktips nr. 2


Elsas mode av Sofi Fahrman

Boken handlar om modemedvetna Elsa som precis är nykommen hem från New york. Jättebra bok! vill inte berätta för mkt om den men är de nåt mer ni undrar kan ni höra av er :)

Sound of the day

Är helt förälskad i den här låten!



There are so many stars in the sky tonight
Which one will I take in my hand?
There are so many ways I can live a life
Which one will I make part of my plan?
There are so many spirits in the air tonight
Trying to pull me away

You're a part of me
You're in every breath that I breathe
And every step forward that I take
And then I take a step backwards
And I can't see your face

You're a part of me
You're in every song that I sing
And every bird that sings to me
This is what I dream
To be real
This is my reality

There are so many songs on the people's faces
Everyone could be yours but they're not
And all is lost if I count the truth
To my own heart

You're a part of me
You're in every breath that I breathe
And every step forward that I take
And then I take a step backwards
And I can't see your face

You're a part of me
You're in every song that I sing
And every bird that sings to me
This is what I dream
To be real
This is my reality

Because my heart is a lonely hunter
Dying to strike out
Grabbed you into my world when you didn't even ask
But you always knew that you had a past

You're a part of me
You're in every breath that I breathe
And every step forward that I take
And then I take a step backwards
And I can't see your face

You're a part of me
You're in every song that I sing
And every word that speaks to me
This is what I believe
To be real
This is my reality

I live in this sea

sjukkkk

Jaa som ni nog förstår av rubriken är jag sjuk så är hemma från plugget idag, har fått mig en rejäl förkylning. Näsan rinner, Halsen är helt svullen, Lock för öronen, huvudet sprängs snart och så är jag brännhet. Vaknade imorse av att jag kallsvettades och lakanen var dygnsura och fast klibbade på mig :S

Blir nog hemma imorn med :S måste bli frisk till Fredag då det är globen som gäller :D

Fix o trix

Nu har jag och brorsan sett klart på X-men som gick på tv4 film :) Ska snart hoppa in i duschen. Är verkligen i valet o kvalet om vad jag ska ha på mig imorn har typ inga kläder här hemma på munsö ;S Tror nog de får bli nån tröja/t-shirt, min nya leopradfärgade kjol som jag fick i fredags och den nya hood-tröjan från Cubus som är hur mysig som  allra helst :3 och så självklart ett par tights eller leggings x)
Får väl se hur mkt jag hinner sminka mig imorn ;S
Ska nog se om jag kan träffa min "på G" imorn eller på tisdag :)
för såhär ser min vecka ut:
Onsdag: Matteprov + Muskelscanning 17.45-18.45
Torsdag: Praktik + fixa lite inför fredag
Fredag: GLOBEN :D ska dit med skolan hela dan :D
Lördag: Stallet + GLOBEN :D m. mamma o mormor
Söndag: inget inplanerat
Visst har jag blivit duktig på att blogga? :D

Love mobilbloggning

Nu är jag och boris ute på en barbacka tur:)

Död.

Så nu är man på väg till stallet en 2:a gång, släppte ut och mockade imorse sen var jag tvungen att åka med på bytesmarknaden och lämna in grejer. Kollade lite oxå men hitta inget men nu är jag iaf på väg till stallet för att luncha och fixa lite samt rida boris sen ska jag hem och ta de lugnt är helt slutkörd efter den här helgen. Har sjukt ont i ryggen och huvudet samt att jag är så jävla hungrig. Ska käka de första jag gör när jag kommer fram, är vid nyckelby nu så är framme om en kvart och sen måste jag ju gå in från bussen.

Life is shit

Pratade med en klasskompis om Dolores och sen fråga hon hur jag mådde och då bara brast det har suttit här o bölat i typ en kvart tårarna vill aldrig ta slut.. Gråter över hur jävla dåligt liv jag har och vrf jag alltid ska få all otur... Nu kanske ni tycker jag bara tycker synd om mig själv, men får man inte göra de eller????
Jag kan inte förstå varför jag alltid måste ha sån jäkla otur, jag misslyckas verkligen med allt.
Min depression blir bara värre o värre, jag blir bara mer o mer osams med mina föräldrar, mina fysiska problem blir bara värre o värre, jag står inte ut längre med all denna orättvisa, varför måste jag få ett helvete till liv för? vad fan har jag gjort för fel? varför? varför? varför?
Jag vill knappt åka till Dolores längre, jag har verkligen tröttnat på allt behandlande och allt sånt, varför kan hon aldrig bli bra för... Jag håller på att förgås av att inte sitta på hennes rygg. Visst är Boris kul att rida men jag saknar Dolores energi och upptåg och all hennes galenskap och positivitet.
Jaja dags att gå ner till sängen.. ingen direkt som kmr bry sig om de här men behövde ändå skriva av mig.

Senaste dagarna..

Här var det dåligt updaterat. Har inte direkt haft ork/tid. I onsdags var jag då iaf på Clinicen med Pether Markne, riktigt intressant, älskar hans träningssätt! Skulle göra vad som helst för att få rida för hnm!
Torsdags/igår var jag då på praktiken dom flesta hästarna var behandlade så de var en väldigt slappdag, broddade på Presco och promenerade hnm annars var de mest dom vanliga sysslorna.
Idag har jag då först ridit på Solna på lilla Yason, sitsträning gick inge vidare hade verkligen ingen ork att kämpa på sen efter de bar det iväg till Ågesta där vi skulle ridit lektion för Kvk men han var i danmark så då fick vi rida för hans beridare, fick rida en liten ponny som heter Armani rätt så fin ponny, gick väl rätt så bra :) Vi ska få rida för Kvk om några veckor i stället eller så och då ska jag försöka dra med mig B :)

usch usch...

....usscchh här var de dåligt bloggat. Har haft lite bloggtorka samt att jag inte haft nån ork att blogga samt att jag knappt haft nån tid :S

Update

Nu sitter man då i skolan och jobbar. Är verkligen skittrött idag och har ont i ryggen efter den jävla bussen som typ inte hade nån fjädring-.-
En skitsnygg kille satte sig mellan mig o Sara ;)

update

Lite dåligt bloggat här idag tyvärr, kan ju inte vara bästa bloggaren jämt ;)

blir mer update snart!

Natti natti<3

Dags för sängen, god natt allihopa :)<3

=)

för tillfället sitter jag och kollar på tv3 filmen Wanted, jättebra film har sett den en gång innan :)
jaja när den är slut ska jag ner till sängen :)




Jag hoppas du känner likadant som mig<3

Dagens ridpass

Först så red jag ut en sväng runt Ekeby med Gabby-Maria :) Boris kändes mkt mjukare idag. Han var pigg men ändo inte så han drog nåt. Vi gasade lite och travtävlade lite oxå x) Boris gick nästan in i tölten! Maria är en sån härlig, go och helärlig person :) På Banan sen var boris hemsk! Gick och hängde som fan och hade ingen lust att lyssna på mig alls även fast jag hade sporrarna på mig för ovanlighetens skull så sluta han lyssna på min skänkel-.-' usch var inte så glad på hnm.
Håll tummarna är ni snälla inför fredag (Y)

HAHAHA

7kt bra  xD


mums mums

Nu blire snart efterrätt! :) Har bakat en äppelkaka :)
skriver mer om Boris ridpass senare :)

Puuh

Så nu är jag påväg in till stallet. Fick kuta till bussen och hann precis med den. Dagens kondition - klart! Ja tänker nog börja med att rida boris efter de ska jag nog käka lunch och sen fixar jag med Dolores. Det jag tänkte arbeta med idag är ridvägarna som boris har rätt svårt med, lösgörande arbete, rida igenom L:C och sen självklart få honom att bära sig i alla gångarter :)

Jag älskar överaskningar!

Nu jag kom ner på rummet hitta jag en påse på sängen med kläder som farmor köpt till mig :D nästan varje helg hittar jag en påse på sängen med nån tröja i eller nån kjol eller så :D men de jag fick nu var ett par blå asmysiga mjukisar, en grön t-shirt/top, ett par tjocka stickade leggings och lite strumpor precis vad jag behövde :D Min farmor är underbar ibland!<3 Åh nu kommer jag sova gott älskar nya kläder!

Sound of the day

Dagens låt :)

Boulevard of broken dreams - green day



Zzzzzz

Så nu har man sett klart Sex and The City 2, skitbra film! Heta killar, snygga kläder och massa skratt ;D
Nu ska jag kila ner till sängen :) imorn blire ett dressyrpass på Boris samt att kanske farmor o farfar kmr på middag och ifall dom gör de så ska jag baka en äppelkaka^^
sen måste jag säkert hjälpa till massa ner i lillstugan-.-'
God natt allihopa =) jättekul att statistiken ökar ;D Ni alla nya läsare är mer än välkomna!
Vi får se hur mkt bloggning det blir imorn men jag hoppas på att kunna blogga lite iaf ;)

Lööördag

Nu ska vi se på Sex and the city 2 :D
bloggar mer sen :)

Frågor & svar

HagensYason@BDB om Solna FRK:
skoj :) skriv gärna att det är jag som tagit bilderna som du tar av mig :D

-Absolut :) använde bilden en annan gång och skrev då att du fotat men glömde de den här gången ;)

Boris-bus

Idag har jag då ridit min älskade Boris^^ Red ut en sväng runt kraftledningsgatan och tog en härlig galopp på travbanan på hem vägen :) Han hade verkligen inge lust att jobba idag och hade fokuset på helt andra saker-.- jaja jobbade mkt med lösgörande arbete och i slutet släppte han efter rätt så bra :)

(ingen rubrik)

Känner mig riktigt nöjd med min nya hårfärg^^ Visserligen när jag är trött på morgonen så brukar jag hoppa till när jag kollar mig i spegeln xD

haha ja jag är iaf nöjd och jag passar bra i det eller vad tycker ni?^^


Solna FRK

Idag hade vi då markarbete på Solna. Hade 6 st galoppbommar längs ena långsidan och 2 upphöjda bommar som låg på medellinjen. Först värmde vi upp hästarna med långsides serpentiner och volter sen galopp på volterna och sen red 2 o 2 och galopperade över den upphöjda bommen. Målet var att man skulle få in 20 galoppsprång på ett varv och sen minska eller öka genom vägens ridande och inte med tempot. Sen red vi en och en på galoppbommarna och målet var att man skulle komma rakt få ett bra flytt och stå i en balanserad lätt sits samtidigt som man hade kontroll på hästen genom hela serien.

Den pållen jag hade är den här lilla skiten:

Hagens Yason



Han var riktigt pigg idag och han ÄÄÄLLLSSKKKAADDEEE att vi jobbade mkt i galopp. Han var fin idag men orkade inte riktigt jobba med vänster sidan. Han drog iväg med mig flera gånger och skulle köra lite rodeo oxå x) sen var galoppbommarna skitläbbiga tyckte han ;O 
Jag hoppas jag får hoppa hnm nästa gång^^ blir nog massa fart och han kmr vara jättefeg x)
 

ssåååå...

.... nu har jag satt på mig mina underbara mjukisar samt mins stora härliga Canada-tröja och hämtat en filt :3 

Update

Nää nu orkar jag inta vara fin längre nu fan ska mys mys kläderna på!...

Svar på fråga

HANNA om onsdaggg:
Men man kan ju byta dom på banken till i Mars nästa år? =)

- Nej dom är för gamla och dom används till skramelbössorna så då är de ju onödigt att växla in dom ;)

Läsarfråga: Torv vs Halm?


Vad tycker ni är bra/dåligt med torv?
Vad tycker ni är bra/dåligt med halm?

Vad föredrar ni?

MOTIVERA ERA SVAR!

?




Nån som vill hitta på nåt i helgen? (=



Sound of today

Kokah - sven nielsen (Jumpstyle mix)




Dagens outfit "Myspys"



Sorry för kass bild

Mjukisar - Mitt ex's (hehe känns lite fel att lämna tbx dom nu samt att dom är assköna)
Linne - H&M
Kofta - Gina tricot

Smink:
- Mascara by make up store
- Lipbalm by H&M




Dagens köp

Dagens små köp:


Massa godis :D



Cola jag köpte när vi åt på Subway som vanligt^^ Tog en Subway club idag^^
sen även en chokladkaka :) sen köpte jag även en energidryck men den drack jag upp rätt fort x)

Dagarna...

... känns bara längre och längre nu...
 usch tycker verkligen inte om vintern alldeles för kallt för mig samt att jag hatar snö och is.


..

Nu är de snart dags att sticka till naprapaten :)

update

ojoj här var det dåligt bloggat ;S Jaa nu har man då haft lov i en vecka = fullt upp = inget bloggande.
menmen imorn åker jag hem till Ekerö igen och då blir de mkt bättre bloggande! =)
Ska försöka ta tag i att installera photoshop där så jag kan redigera lite :)
Kanske bloggar mer senare eller imorn^^

Something new

Woho nu har man en helt ny hårfärg :D

Sound of the day

Förälskad i den här låten :''D Den kommer ut 26 nov kan knappt vänta :''D


RSS 2.0